CineStar Osijek program od 01.06. do 07.06.2017.

CineStar Osijek program od 01.06. do 07.06.2017.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Patke za nemoguće zadatke" u našoj nagradnoj igri!

Patke za nemoguće zadatke

IZVORNO IME: Quackerz
REDATELJ: Viktor Lakisov  |  ŽANR: animacija, avantura, komedija
ULOGE: Kruno Bakota, Dajana Čuljak, Duško Valentić, Slavko Juraga, Marko Cindrić
TRAJANJE FILMA: 82 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Rusija, SAD, Kina

Na malom otoku izgubljenom u dalekoj Kini, miran život mandarina pataka iznenada se pretvori u veliki kaos kada vojska divljih pataka koje su krenule na krstarenje do Havaja, slučajno završi na njihovom otoku. Šef divljih pataka ne želi poštovati njihovu tradiciju, a car mandarina pataka ne voli nepozvane goste. Između dva plemena izbija hladni rat. Dok odrasli ratuju, djeca vođa oba plemena se zaljubljuju i nije ih briga za rat njihovih očeva.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Patke za nemoguće zadatke". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Patke za nemoguće zadatke" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 14.06.

DOBITNICI:
Kristina Kurtović
Vedran Orkić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja