Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 25.05. do 31.05.2017.

CineStar Osijek program od 25.05. do 31.05.2017.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Alien: Savez" u našoj nagradnoj igri!

Alien: Savez

IZVORNO IME: Alien: Covenant
REDATELJ: Ridley Scott  |  ŽANR: SF, triler
ULOGE: Michael Fassbender, Katherine Waterston, James Franco
TRAJANJE FILMA: 122 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posada broda Covenant, na putu je prema drugoj strani galaktike, gdje otkrivaju ono za što misle da je nepoznati raj, ali je to zapravo mračan i opasan svijet. Međutim, kada otkriju mračnu tajnu koju skriva nepoznati svijet, morat će isplanirati put za bijeg. U glavnim ulogama ćemo gledati nominiranog za nagradu Oscar®, Michaela Fassbendera, Katherine Waterston, Billyja Crudupa, Dannyja McBridea, Demiána Bichira te mnoge druge. Redatelj filma je neponovljivi Ridley Scott, a scenarij potpisuju Jack Paglen (Transcendence) i Michael Green (Green Lantern).

{edocs}Cinestar/cinestar251.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Alien: Savez". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Alien: Savez" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 07.06.

DOBITNICE:
Martina Posavac
Manuela Polak
[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!