CineStar Osijek program od 25.05. do 31.05.2017.

CineStar Osijek program od 25.05. do 31.05.2017.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Alien: Savez" u našoj nagradnoj igri!

Alien: Savez

IZVORNO IME: Alien: Covenant
REDATELJ: Ridley Scott  |  ŽANR: SF, triler
ULOGE: Michael Fassbender, Katherine Waterston, James Franco
TRAJANJE FILMA: 122 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD

Posada broda Covenant, na putu je prema drugoj strani galaktike, gdje otkrivaju ono za što misle da je nepoznati raj, ali je to zapravo mračan i opasan svijet. Međutim, kada otkriju mračnu tajnu koju skriva nepoznati svijet, morat će isplanirati put za bijeg. U glavnim ulogama ćemo gledati nominiranog za nagradu Oscar®, Michaela Fassbendera, Katherine Waterston, Billyja Crudupa, Dannyja McBridea, Demiána Bichira te mnoge druge. Redatelj filma je neponovljivi Ridley Scott, a scenarij potpisuju Jack Paglen (Transcendence) i Michael Green (Green Lantern).Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Alien: Savez". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Alien: Savez" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 07.06.

DOBITNICE:
Martina Posavac
Manuela Polak

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja