Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 18.05. do 24.05.2017.

CineStar Osijek program od 18.05. do 24.05.2017.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Sve, baš sve" u našoj nagradnoj igri!

Sve, baš sve

IZVORNO IME: Everything, Everything
REDATELJ: Stella Meghie  |  ŽANR: romantična drama
ULOGE: Amandla Stenberg, Nick Robinson, Anika Noni Rose
TRAJANJE FILMA: 96 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Maddy Whittier ima bolest koja je vrlo rijetka i koja joj ne dozvoljava da živi kao i drugi. Naime, ona ne smije napuštati svoju kuću, a kada joj netko dolazi postoji čitava procedura oko ulaska u kuću. Maddy živi s majkom, liječnicom, koja vodi računa o njenom stanju, i medicinskom sestrom Carlom. Maddy je kao mala izgubila oca i brata u nesreći i jedina osoba za koju zna je njezina majka, koja bi sve dala za nju. Kada se u susjednu kuću useli momak Olly Bright sa svojom pomalo čudnom obitelji, Maddyina priča tek počinje. Ona se polako zaljubljuje u Ollyja koji je spreman žrtvovati sve, baš sve, kako bi barem jedan dan živjela izvan svoje sigurne kuće.

{edocs}Cinestar/cinestar250.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Sve, baš sve". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Sve, baš sve" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 31.05.
DOBITNICI:
Tena Jurić
Paula Lončarić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!