CineStar Osijek program od 04.05. do 10.05.2017.

CineStar Osijek program od 04.05. do 10.05.2017.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Pali Anđeoa" u našoj nagradnoj igri!

Brzi Ozzy

IZVORNO IME: Ozzy
REDATELJ: Alberto Rodríguez, Nacho La Casa  |  ŽANR: animacija, komedija, avantura
ULOGE: Saša Lozar, Ivan Đuričić, Janko Rakoš, Duško Valentić, Milivoj Beader, Domagoj Janković
TRAJANJE FILMA: 91 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: Španjolska, Kanada

Ozzyju, prijateljski nastrojenom biglu život se okrene naopačke kada njegova obitelj odluči otići na dugo i udaljeno putovanje. Jedini problem je što su tamo psi zabranjeni! Obitelj se tada odlučuje ostaviti Ozzyja u spa centru za pse, pod nazivom Blue Creek. Ozzy ubrzo shvaća da to nije spa, već zatvor za pse. Ozzy će se morati udružiti s novim prijateljima Chesterom, Fronkyjem i Docom kako bi pobjegli iz tog zatvora i sigurno se vratili kući.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Brzi Ozzy". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Brzi Ozzy" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 17.05.

DOBITNICI:
Željka Knežević
Sara Vuksanić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr