CineStar Osijek program od 27.04. do 03.05.2017.

CineStar Osijek program od 27.04. do 03.05.2017.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Pali Anđeoa" u našoj nagradnoj igri!

Pali Anđeo

IZVORNO IME: The Fallen
REDATELJ: Scott Hicks  |  ŽANR: SF, drama, romantični
ULOGE: Addison Timlin, Jeremy Irvine, Hermione Corfield, Joely Richardson, Daisy Head
TRAJANJE FILMA: 92 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Film prati sedamnaestogodišnju djevojku Lucindu Price, koja je živjela naizgled običan život sve dok nije optužena za zločin koji nije počinila. Pod pretpostavkom da je mentalno poremećena, poslana je u Sword & Cross reformatorsku školu u kojoj joj se za nju zanimaju dva tajanstvena studenta za koje joj se čini da su na neki neobičan način povezani s njom. Izolirana i progonjena čudnim vizijama, Lucinda razotkrivajući svoju prošlost shvaća da su njih dvojica pali anđeli koji se već stoljećima bore za njenu ljubav.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Pali Anđeo". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Pali Anđeo" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 10.05.

DOBITNICI:
Vjekoslav Mikec
Petra Gelo

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja