Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 27.04. do 03.05.2017.

CineStar Osijek program od 27.04. do 03.05.2017.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Pali Anđeoa" u našoj nagradnoj igri!

Pali Anđeo

IZVORNO IME: The Fallen
REDATELJ: Scott Hicks  |  ŽANR: SF, drama, romantični
ULOGE: Addison Timlin, Jeremy Irvine, Hermione Corfield, Joely Richardson, Daisy Head
TRAJANJE FILMA: 92 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Film prati sedamnaestogodišnju djevojku Lucindu Price, koja je živjela naizgled običan život sve dok nije optužena za zločin koji nije počinila. Pod pretpostavkom da je mentalno poremećena, poslana je u Sword & Cross reformatorsku školu u kojoj joj se za nju zanimaju dva tajanstvena studenta za koje joj se čini da su na neki neobičan način povezani s njom. Izolirana i progonjena čudnim vizijama, Lucinda razotkrivajući svoju prošlost shvaća da su njih dvojica pali anđeli koji se već stoljećima bore za njenu ljubav.

{edocs}Cinestar/cinestar247.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Pali Anđeo". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Pali Anđeo" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 10.05.

DOBITNICI:
Vjekoslav Mikec
Petra Gelo[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!