CineStar Osijek program od 20.04. do 26.04.2017.

CineStar Osijek program od 20.04. do 26.04.2017.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Obiteljska banda" u našoj nagradnoj igri!

Obiteljska banda

IZVORNO IME: Family Heist
REDATELJ: Pascal Bourdiaux  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Jean Reno, Reem Kherici, Camille Chamoux
TRAJANJE FILMA: 91 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Francuska

Carol je introvertna računalna inženjerka koja još uvijek živi s majkom, a Caroline je buntovna đeparošica koja operira po hotelskim rivijerama. Ove dvije žene nemaju baš ništa zajedničko – osim istog oca Patricka, kojeg nisu nikada vidjele i koji je dao petama vjetra prije nego su se rodile. Do danas, kad se Patrick odlučio vratiti u njihove živote s odličnom idejom: da zajedno ukradu Stradivarijevu violinu vrijednu 15 milijuna eura. No, Patrick nije računao na totalni amaterizam i stalne prepirke svojih dviju kćeri.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Obiteljska banda". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Obiteljska banda" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 03.05.

DOBITNICI:
Marina Mikec
Kristijan Kordic

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

No events