Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 13.04. do 19.04.2017.

CineStar Osijek program od 13.04. do 19.04.2017.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Paterson" u našoj nagradnoj igri!

Paterson

IZVORNO IME: Paterson
REDATELJ: Jim Jarmusch  |  ŽANR: drama, romantična komedija
ULOGE: Adam Driver, Golshifteh Farahani, Nellie
TRAJANJE FILMA: 118 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Paterson je vozač autobusa u gradu Patersonu. Živi svoju jednostavnu rutinu - vozi dnevnu rutu, promatra grad koji promiče ispred vjetrobranskog stakla i osluškuje razgovore... Zapisuje poeziju u bilježnicu, šeta svog psa, u baru ispije jedno pivo i stiže kući supruzi Lauri i vrckavom ljubimcu Nellieju. Za razliku od njegova, Laurin se život stalno mijenja. Svaki dan ima nove snove. Iako su kao nebo i zemlja, Paterson voli Lauru i ona voli njega. Dok on podržava njene ambicije, ona vjeruju u njegovu nadarenost za poeziju... Što će se dogoditi na životnom križanju? Hoće li ljubav sve pobijediti?

{edocs}Cinestar/cinestar245.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Paterson". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Paterson" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 26.04.

DOBITNICI:
Dubravko Bartulac
Monika Teklić
[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!