CineStar Osijek program od 30.03. do 05.04.2017.

CineStar Osijek program od 30.03. do 05.04.2017.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Power Rangers" u našoj nagradnoj igri!

Power Rangers

IZVORNO IME: Power Rangers
REDATELJ: Dean Israelite  |  ŽANR: Akcijski, avantura, SF
ULOGE: Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Dacre Montgomery
TRAJANJE FILMA: 124 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD

Radnja filma prati pet običnih tinejdžera, koji moraju postati neka vrsta superheroja kada saznaju da je njihov mali grad Angel Grove zajedno sa svijetom na rubu uništenja jer mu prijeti invazija izvanzemaljaca. Ubrzo otkrivaju da su oni jedini koji mogu spasiti Zemlju od propasti. No, kako bi to učinili, morat će prevladati svoje osobne probleme prije nego bude prekasno, te se udružiti kao Power Rangersi.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Power Rangers". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Power Rangers" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 12.04.

DOBITNICI:
Martina Rajić
Sven Taušan

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja