CineStar Osijek program od 16.03. do 22.03.2017.

CineStar Osijek program od 16.03. do 22.03.2017.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Škrtica!" u našoj nagradnoj igri!

Škrtica!

IZVORNO IME: Radin!
REDATELJ: Fred Cavaye  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Dany Boon, Laurence Arne, Noemie Schmidt
TRAJANJE FILMA: 90 minuta  |  GODINA: 2016.  |  DRŽAVA: Francuska

Talentirani, četrdesetogodišnji violinist François Gautier je škrt! Ima točno određeno vrijeme koje provodi tuširajući se, naravno u hladnoj vodi. Uličnu rasvjetu koristi da bi osvjetlio svoju sobu. Gleda susjedov TV dalekozorom. Priprema točno određenu dužinu toalet papira za buduću upotrebu. François nema društveni život. Njegov jedini prijatelj je njegov bankar. Kupnja pića za kolege iz orkestra ga gotovo ubije. Pozivanje dame na večeru je mučenje, ali čelistica Valérie u njemu ne vidi škrtca, već velikog virtuoza. Međutim, njegov život se iznenada promijeni kada u njegov život uđe šesnaestogodišnjakinja Laura, koja tvrdi da je njegova kći. Ona je uvjerena kako je njezin otac bogati donator siromašne djece u Mexicu. Što će se dogoditi ako sazna istinu?Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Škrtica!". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Škrtica!" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 29.03.

DOBITNICI:
Dijana Vuković
Anamaria Lazić[/important]

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

No events