Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 09.03. do 15.03.2017.

CineStar Osijek program od 09.03. do 15.03.2017.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Bostonski heroji" u našoj nagradnoj igri!

Bostonski heroji

IZVORNO IME: Patriots Day
REDATELJ: Peter Berg  |  ŽANR: drama, triler
ULOGE: Mark Wahlberg, John Goodman, Kevin Bacon, J.K. Simmons
TRAJANJE FILMA: 133 minuta  |  GODINA: 2016.  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Priča je ispričana od strane stvarnih ljudi koji su taj dan sudjelovali u spašavanju i potrazi za počiniteljima. Ed Davis (John Goodman), policijski povjerenik Bostona odigrao je ključnu ulogu u potrazi za braćom koja su odgovorna za napad. U bombaškom napadu poginulo je pet osoba, uključujući i osmogodišnjeg dječaka. Bombe su bile ‘upakirane’ u dva ekspres lonca napunjena čavlima. Jedan je policajac nekoliko dana nakon napada podlegao ozljedama, a ranjeno je više od 260 ljudi. Jedan od napadača, Tamerlan Tsarnaev, umro je u izmjeni vatre s policijom. Njegov mlađi brat, Dzhokhar uhićen je dan nakon napada. Mark Wahlberg glumi Tommya Saundersa, bostonskog policajca koji se nalazio u samom središtu istrage, a Michelle Monaghan će glumiti njegovu suprugu, Carol Saunders.

 

{edocs}Cinestar/cinestar240.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Bostonski heroji". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Bostonski heroji" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 22.03.

DOBITNICI:
Šimić Marija
Marijana Dakić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!