Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 02.03. do 08.03.2017.

CineStar Osijek program od 02.03. do 08.03.2017.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Osnivač" u našoj nagradnoj igri!

Osnivač

IIZVORNO IME: The Founder
REDATELJ: John Lee Hancock  |  ŽANR: Biografija, drama
ULOGE: Michael Keaton, Linda Cardellini, Patrick Wilson, Laura Dern
TRAJANJE FILMA: 115 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Priča prati Raya Krocka (Michael Keaton) koji se udružuje s dva brata, Richardom i Mauriceom McDonaldom, kako bi pokrenuli nešto što će ubrzo postati međunarodni lanac restorana brze hrane koji danas poslužuje 68 milijuna posjetitelja svakoga dana.

Osim Keatona, jednu od glavnih uloga igra i Laura Dern, kao njegova napaćena i zapostavljena supruga, Ethel, od koje se Krock razveo 1961. godine. U filmu su još i Patrick Wilson, Linda Cardellini, Nick Offerman i John Carroll Lynch kao braća McDonalds.

{edocs}Cinestar/cinestar239.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Osnivača". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Osnivač" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 15.03.

DOBITNICI:
Boris Maglaic
Branimir Tretinjak[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!