Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 05.01. do 11.01.2017.

CineStar Osijek program od 05.01. do 11.01.2017.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Obdukcija Jane Doe" u našoj nagradnoj igri!

Obdukcija Jane Doe

IZVORNO IME: Autopsy Of Jane Doe
REDATELJ: André Ovredal  |  ŽANR: Horor
ULOGE: Emile Hirsch, BrianCox, Ophelia Lovibond
TRAJANJE FILMA: 86 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: Velika Britanija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Brian Cox i Emile Hirsch glume oca i sina, Tonya i Austina, koji rade kao patolozi. Priča se događa u mrtvačnici u koju im dostave tijelo nepoznate, lijepe mlade djevojke, koje je na neobjašnjiv način dospjelo na poprište višestrukog ubojstva. Bez ikakvih vidljivih tragova i dokaza koji bi mogli ukazati na razlog smrti, otac i sin odlučno kreću u potragu za bilo kakvim dokazima. Istraga ih dovede do bizarnih tragova koji ih navode na šokantno otkrić .


{edocs}Cinestar/cinestar231.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Obdukcija Jane Doe". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Obdukcija Jane Doe" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 18.01.

DOBITNICE:
Draženka Ivančić
Doris Krivić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!