Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 08.12. do 14.12.2016.

CineStar Osijek program od 08.12. do 14.12.2016.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Pjevajte s nama" u našoj nagradnoj igri!

Pjevajte s nama

IZVORNO IME: Sing
REDATELJ: Garth Jennings  |  ŽANR: animacija, komedija, obiteljski
ULOGE: Marko Makovičić, Janko Rakoš, Vanja Ćirić, Ivan Glowatzky, Renata Sabljak, Mila Elegović, Goran Navojec, Daniel Dizdar, Dražen Bratulić, Bojan Navojec
TRAJANJE FILMA: 110 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koala Buster je ravnatelj kazališta koje proživljava teško razdoblje. Kako bi oživio kazalište koje je u potpunosti zapušteno, organizira natjecanje u pjevanju, a pobjednika očekuje velika novčana nagrada. U finalu natjecanja ostanu miš, koji gleda samo svoj interes, plašljiva slonica koja ima strah od javnih nastupa, mama svinja koju doma čeka 25 praščića, mlad gangster gorila koji želi skupiti novce da oslobodi tatu iz zatvora te punk-rock dikobrazica koja želi pjevati sama, a ne u bendu.


{edocs}Cinestar/cinestar227.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Pjevajte s nama". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Pjevajte s nama" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 21.12.

DOBITNICE:
Patricia Orešković
Gabrijela Ivanković[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!