Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 01.12. do 07.12.2016.

CineStar Osijek program od 01.12. do 07.12.2016.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Himalaja" u našoj nagradnoj igri!

Himalaja

IZVORNO IME: The Himalayas
REDATELJ: Seok-hoon Lee  |  ŽANR: Drama
ULOGE: Jeong-min Hwang, Sung-ha Jo, In-kwon Kim
TRAJANJE FILMA: 124 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: Južna Koreja

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon napornog uspona na Kanchenjunga, Hong-Gil i Mu-Taek postanu dobri prijatelji i partneri u planinarenju. Vrhunac svoje profesionalne karijere doživljavaju kada postanu 14. tim koji će se uspeti na Himalaju. Međutim, uspon ih je koštao sljedećeg: obojica su zadobili povrede i Hong-gil je bio prisiljen otići u mirovinu. Nekoliko godina kasnije, Hong-Gil postaje priznati predavač, a  Mu-Taek se odluči uspeti na Everest. Kada Hong-Gil saznaje da je Mu-Taek nestao, osjeća se krivim jer ga je ohrabrivao njegovu želju. Gledajući fotografiju smrznutog Mu-Teaka koji je još uvijek zarobljen na Everestu, odluči sastaviti spasilački tim koji će spustiti njegovo tijelo s planine. Unatoč upozorenjima, i svojoj ozlijeđenoj nozi, Hong-Gil povede ekspediciju.


{edocs}Cinestar/cinestar226.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Himalaja". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Himalaja" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 14.12.

DOBITNICE:
Valentina Vasiljević
Tatjana Kremer[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!