CineStar Osijek program od 24.11. do 30.11.2016.

CineStar Osijek program od 24.11. do 30.11.2016.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Jesen samuraja" u našoj nagradnoj igri!

Jesen samuraja

IZVORNO IME: Jesen Samuraja
REDATELJ: Danilo Bećković  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović
TRAJANJE FILMA: 117 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: Srbija

Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatist, šarmantni veseljak koji je nekada bio veliki talent, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti noćnim provodima. Po završetku karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) te se veže za nju i njezinog sina Vukašina. Vladica se želi brinuti o njima, ali shvaća da ne može raditi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da se brine o obitelji koju je upravo počeo stvarati, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Jesen samuraja". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Jesen samuraja" . Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 07.12.

DOBITNICI:
Veronika Raiz
Fedra Budetić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja