Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 03.11. do 09.11.2016.

CineStar Osijek program od 03.11. do 09.11.2016.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Jack Reacher: Nema povratka" u našoj nagradnoj igri!

Jack Reacher: Nema povratka (Jack Reacher: Never Go Back)

REDATELJ: Edward Zwick  |  ŽANR: akcijski, avantura, kriminalistički
ULOGE: Tom Cruise, Cobie Smulders, Robert Knepper
TRAJANJE FILMA: 118 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jack Reacher (Cruise) se vraća u svoju bazu i saznaje da je optužen za ubojstvo koje se dogodilo prije 16 godina. Jack Reacher bivši je vojni policajac i potpuni usamljenik. Nema obitelji niti ikakva vlasništva. Nema obveza ni straha, nema ništa – osim jakog osjećaja za pravdu. Zbog toga mora nadmudriti i nadvladati pravu vojsku zločinaca, jer kada Reacher naiđe na nevolju, ne može odustati. Nijednom. Nikada.

{edocs}Cinestar/cinestar222.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Jack Reacher: Nema povratka". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Jack Reacher: Nema povratka". Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 16.11.

DOBITNICI:
Dora Lešina
Nives Kozjan[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!