CineStar Osijek program od 27.10. do 02.11.2016.

CineStar Osijek program od 27.10. do 02.11.2016.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Pobunjenik iz okruga Jones" u našoj nagradnoj igri!

Pobunjenik iz okruga Jones (Free state of Jones)

REDATELJ: Gary Ross   |  ŽANR: Akcijski, biografija, drama
ULOGE: Matthew McConaughey, Keri Russell, Gugu Mbatha-Raw
TRAJANJE FILMA: 139 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Radnja filma se događa u doba Građanskog rata, a prati priču prkosnog farmera, Newtona Knighta, i njegovu pobunu protiv južnjačke politike i kompletnog stanja u tadašnjoj Americi. Knigth bježi s ratišta, udružuje se s nekolicinom malih farmera i lokalnih robova, i u okrugu Jones u Mississippiju proglašava svoju državu. Knight je smatran za jednog od interesantnijih i kontraverznijih ličnosti američkog Juga.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Pobunjenik iz okruga Jones". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Pobunjenik iz okruga Jones". Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 09.11.

DOBITNICE:
Martina Lucić
Klara Husnjak

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja