CineStar Osijek program od 20.10. do 26.10.2016.

CineStar Osijek program od 20.10. do 26.10.2016.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Neslavno slavna Florencea" u našoj nagradnoj igri!

Neslavno slavna Florence (Florence Foster Jenkins)

REDATELJ: Stephen Frears   |  ŽANR: Drama, Biografski, Komedija
ULOGE: Rebecca Ferguson, Hugh Grant, Meryl Streep, Simon Helberg
TRAJANJE FILMA: 110 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: Velika Britanija

Istinita priča o nasljednici Florence Foster Jenkins (Meryl Streep), koja je sanjala da postane operna pjevačica unatoč lošem pjevačkom glasu. Jenkins je koristila svoje veze, moć i bogatstvo kako bi privukla pozornost kao pjevačica. Hugha Granta ćemo gledati kao njenog partnera i menadžera St. Clairea Bayfielda. U filmu ćemo također vidjeti i veliku TV zvijezdu serije Teorija velikog praska – Simona Helberga, koji će pratiti Florencine nastupe za klavirom.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Neslavno slavna Florence". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Neslavno slavna Florence". Dobivene ulaznice mogu se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 02.11.

DOBITNICI:
Tihomir Slivar
Toni Anđelić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak