Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 13.10. do 19.10.2016.

CineStar Osijek program od 13.10. do 19.10.2016.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Devet života" u našoj nagradnoj igri!

Devet života (Nine Lives)

REDATELJ: Barry Sonnenfeld  |  ŽANR: obiteljska komedija
ULOGE: Kevin Spacey, Jennifer Garner, Robbie Amell
TRAJANJE FILMA: 87 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tom Brand je milijarder, radoholičar, na vrhuncu svoje karijere. Međutim, taj način života ga je udaljio od njegove prekrasne žene i kćeri Rebecce.  Bliži se jedanaest rođendan njegove kćeri i ono što je oduvijek htjela bila je mačka, koju nikada nije dobila. Tom mrzi mačke, ali kako mu vrijeme za kupovinu poklona ističe, odluči se na njenu kupovinu. U toj potrazi završi u mističnom dućanu s ekscentričnim vlasnikom - Felixom Perkinsom (Christopher Walken), koji mu predstavlja veličanstvenu mačku, zvanu Mr. Fuzzypants. Na putu da donese kćeri ljubimca iz snova, dogodi se nešto bizarno te se Tom nađe zarobljen u tijelu gospodina Fuzzypants. Usvojen od svoje obitelji kao mačka Fuzzypants, Tom počinje gledati na svoj život i obitelj drugim očima.

{edocs}Cinestar/cinestar219.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Devet života". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Devet života". Dobivene ulaznice mogou se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 26.10.

DOBITNICI:
Antonela Knežević
Luka Blažetin[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!