CineStar Osijek program od 06.10. do 12.10.2016.

CineStar Osijek program od 06.10. do 12.10.2016.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Genijalni umovi" u našoj nagradnoj igri!

Genijalni umovi (Masterminds)

REDATELJ: Jared Hess  |  ŽANR: akcija, komedija, kriminalistički
ULOGE: Kristen Wiig, Owen Wilson, Jason Sudeikis, Zach Galifianakis
TRAJANJE FILMA: 94 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

David (Zach Galifianakis) je vozač koji je zapao u životnu i radnu monotoniju, iz dana u dan prevozeći milijune tuđih dolara u bankovni trezor. Tu svakodnevnicu prekida zavodljiva kolegica Kelly (Kristen Wiig) koja ga nagovori da s ekipom tupavih kriminalaca izvede apsurdno loš plan velike krađe! Sa većim šansama da ga ulove nego da izvede planirano, David ipak uspijeva ukrasti 17 milijuna dolara koje njegovi suradnici u kriminalu uzmu sebi, a njega kao na pladnju prepuste policiji. Očajan ali samouvjeren, u nizu komičnih scena David će pokušati preokrenuti igru i naplatiti im za sve što su učinili.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Genijalni umovi". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Genijalni umovi". Dobivene ulaznice mogou se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 19.10.

DOBITNICI:
Martina Čerina
Marina Pranjić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak