Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 29.09. do 04.10.2016.

CineStar Osijek program od 29.09. do 04.10.2016.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Pakao na horizontu" u našoj nagradnoj igri!

Pakao na horizontu (Deepwater Horizon)

REDATELJ: Peter Berg  |  ŽANR: akcija, triler, drama
ULOGE: Mark Wahlberg, Dylan OBrien, Kate Hudson
TRAJANJE FILMA: 107 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Film prati događaje iz travnja 2010. godine, kada se odvijala najveća katastrofa za koju je zaslužan ljudski faktor. Naftna platforma Deepwater Horizon u Meksičkom zaljevu nije vođena po propisima te je došlo do eksplozije platforme i velikog zagađenja uslijed curenja nafte. Uzrok katastrofe bila je erupcija nafte sa morskog dna koja je nastala nakon puknuća i eksplozije naftne platforme. Osim Marka Wahlberga, u filmu se pojavljuju Kurt Russell, John Malkovich, dobitnica Zlatnog globusa Gina Rodriguez, te Kate Hudson.  Scenarij je temeljen na članku “Deepwater Horizon’s Final Hours” New York Timesa iz 2010.

{edocs}Cinestar/cinestar217.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Pakao na horizontu". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Pakao na horizontu". Dobivene ulaznice mogou se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 12.10.

DOBITNICI:
Goran Abramović
Danijela Mak[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!