CineStar Osijek program od 29.09. do 04.10.2016.

CineStar Osijek program od 29.09. do 04.10.2016.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Pakao na horizontu" u našoj nagradnoj igri!

Pakao na horizontu (Deepwater Horizon)

REDATELJ: Peter Berg  |  ŽANR: akcija, triler, drama
ULOGE: Mark Wahlberg, Dylan OBrien, Kate Hudson
TRAJANJE FILMA: 107 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Film prati događaje iz travnja 2010. godine, kada se odvijala najveća katastrofa za koju je zaslužan ljudski faktor. Naftna platforma Deepwater Horizon u Meksičkom zaljevu nije vođena po propisima te je došlo do eksplozije platforme i velikog zagađenja uslijed curenja nafte. Uzrok katastrofe bila je erupcija nafte sa morskog dna koja je nastala nakon puknuća i eksplozije naftne platforme. Osim Marka Wahlberga, u filmu se pojavljuju Kurt Russell, John Malkovich, dobitnica Zlatnog globusa Gina Rodriguez, te Kate Hudson.  Scenarij je temeljen na članku “Deepwater Horizon’s Final Hours” New York Timesa iz 2010.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Pakao na horizontu". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Pakao na horizontu". Dobivene ulaznice mogou se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 12.10.

DOBITNICI:
Goran Abramović
Danijela Mak

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja