Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 08.09. do 14.09.2016.

CineStar Osijek program od 08.09. do 14.09.2016.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Svjetlo između oceana" u našoj nagradnoj igri!

Svjetlo između oceana (The Light between oceans)

REDATELJ: Derek Cianfrance   |  ŽANR: Drama
ULOGE: Alicia Vikander, Michael Fassbender, Rachel Weisz
TRAJANJE FILMA: 132 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD, Novi Zeland, Velika Britanija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon četiri godine borbe na zapadnoj fronti, Tom Sherbourne vraća se u Australiju i preuzima posao svjetioničara. Na ovaj izolirani otok, gdje brodovi za opskrbu dolaze jednom u sezoni, Tom dovodi svoju ženu Isabel. Njih dvoje bezuspješno pokušavaju osnovati obitelj. Jednog dana, nakon nekoliko spontanih pobačaja, Isabel začuje plač djeteta na obali. Nasukani čamac skriva mrtvog čovjeka i živo dijete. Isabel uspijeva nagovoriti Toma da zadrže dijete i prisvoje ga kao svoje.

{edocs}Cinestar/cinestar215.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Svjetlo između oceana". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Svjetlo između oceana". Dobivene ulaznice mogou se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 21.09.

DOBITNICI:
Jelena Stojković
Kristina Soka[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!