CineStar Osijek program od 01.09. do 07.09.2016.

CineStar Osijek program od 01.09. do 07.09.2016.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Ben Hur" u našoj nagradnoj igri!

Ben Hur

REDATELJ: Timur Bekmambetov  |  ŽANR: Akcijski, drama, povijesni
ULOGE: Jack Huston, Nazanin Boniadi, Haluk Bilginer
TRAJANJE FILMA: 123 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Nova adaptacija romana Lewa Wallacea - Ben Hur: A Tale of The Christ iz 1880. godine. Okosnica priče je suparništvo Jude Ben Hura i Mesale, rimskog zapovjednika koji ga lažno optužuje za pokušaj atentata na rimskog upravitelja. Ostavši bez titule, odvojen od obitelji i žene koju voli (Nazanin Boniadi), Ben Hur biva zarobljen na rimskim galijama.  Nakon godina provedenih na moru, vraća se u domovinu i traži osvetu.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Ben Hur 2D". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Ben Hur". Dobivene ulaznice mogou se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 14.09.

DOBITNICI:
Marinela Pilj
Jure Zelenika

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja