Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 11.08. do 17.08.2016.

CineStar Osijek program od 11.08. do 17.08.2016.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Mobitel" u našoj nagradnoj igri!

Mobitel (Cell)

REDATELJ: Tod Williams   |  ŽANR: Horor, SF, Triler
ULOGE: Samuel L. Jackson, John Cusack, Isabelle Fuhrman
TRAJANJE FILMA: 98 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cell prati Claya Riddella (John Cusack), umjetnika iz Mainea koji se sprema proslavi sklapanje ugovora s izdavačkom kućom. Na njegovu sreću supruga i sin ostaju u obiteljskoj kući u drugom gradu. Na putu ka izdavačkoj kući netko ili nešto preko globalne mreže pokreće tajanstveni signala zvan ‘The Pulse’.  U jednom danu preko mobitelske mreže neobjašnjivi virus učinit će sve one koji se posluže mobitelom ludim – ili će ih natjerati da se ubiju. Samo onaj mali postotak populacije koji ne posjeduje mobitel, ili je imao sreću da im je upravo iscurila baterija, preživjet će kataklizmu globalnih razmjera.

{edocs}Cinestar/cinestar211.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Mobitel". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Mobitel". Dobivene ulaznice moraju se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 24.8.

DOBITNICI:
Antonio Sabljić
Lucija Filipović[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!