Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 28.07. do 03.08.2016.

CineStar Osijek program od 28.07. do 03.08.2016.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Jason Bourne" u našoj nagradnoj igri!

Jason Bourne (Jason Bourne)

REDATELJ: Paul Greengrass   |  ŽANR: Akcija, triler
ULOGE: Matt Damon, Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones
TRAJANJE FILMA: 123 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Paul Greengrass, redatelj filmova Bourneova nadmoć i Bourneov ultimatum, ponovo se pridružuje Damonu i režira novi nastavak Bourneove globalno popularne franšize studija Universal, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz sjene. U novom filmu, Damonu će se pridružiti Alicia Vikander, Vincent Cassel i Tommy Lee Jones, dok će Julia Stiles reprizirati svoju ulogu u ovom super-popularnom serijalu. Serijal o Bourneu, sniman prema knjigama Roberta Ludluma, postavio je nove standarde za cjelokupni žanr akcijskih filmova u smislu akcijske koreografije, prizora potjere i zamršenih obrata i zato vjerujemo da vas ni ovaj nastavak neće razočarati.

{edocs}Cinestar/cinestar209.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Jason Bourne". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Jason Bourne". Dobivene ulaznice moraju se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 10.8.

DOBITNICI:
Josip Kovačević
Vlatka Jurina[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!