Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 14.07. do 20.07.2016.

CineStar Osijek program od 14.07. do 20.07.2016.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Pročišćenje: Izborna godina" u našoj nagradnoj igri!

Pročišćenje: Izborna godina (The Purge: Election Year)

REDATELJ: James DeMonaco   |  ŽANR: Triler
ULOGE: Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Edwin Hodge
TRAJANJE FILMA: 105 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prošle su dvije godine otkako se Leo Barnes uspio suzdržati od osvete smrti svoga sina uoči noći pročišćenja i odlučio pomoći ljudima da prežive tu noć. Sada se nalazi u ulozi šefa osiguranja senatorice Charlie Roan. Njegova misija je zaštiti je u utrci za predsjednicu te joj pomoći da preživi godišnji ritual pročišćenja, koji targetira siromašne i nevine. Roan je jedina na vlasti koja se aktivno protivi godišnjem “čišćenju”. Ali kada ih izdaja potjera na ulice D.C.-a u noći kada nema pomoći, morat će pokušati preživjeti do jutra.

{edocs}Cinestar/cinestar207.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Pročišćenje: Izborna godina". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Pročišćenje: Izborna godina". Dobivene ulaznice moraju se iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 27.7.

DOBITNICE:
Kristina Anđal
Ana Pilipović[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!