CineStar Osijek program od 30.06. do 06.07.2016.

CineStar Osijek program od 30.06. do 06.07.2016.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Veličina nije bitna" u našoj nagradnoj igri!

Veličina nije bitna (Up for Love)

REDATELJ: Laurent Tirard  |  ŽANR: romantična komedija
ULOGE: Jean Dujardin, Virginie Efira, Cédric Kahn
TRAJANJE FILMA: 98 minuta

Diane je poznata odvjetnica koja je već tri godine razvedena. Jedan dan izgubi mobitel te nakon toga prima poziv osobe koja ga je pronašla. Ta osoba je Alexandre, šarmantni muškarac i savršen džentlmen. Njih dvoje odmah kliknu preko telefon i odluče se naći idući dan. Ali kada Alexandre stigne, Diane se iznenadi kada vidi da je on visok samo 137 cm. Od toga trenutka, Diane pokušava prevladati predrasude društva i vlastite strahove te se prepustiti i uživati maksimalno.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Veličina nije bitna". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Veličina nije bitna". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 13.7.

DOBITNICI:
Martina Šek
Stjepan Sarka

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja