CineStar Osijek program od 23.06. do 29.06.2016.

CineStar Osijek program od 23.06. do 29.06.2016.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Majstori iluzije 2" u našoj nagradnoj igri!

Majstori iluzije 2 (Now you see me 2)

REDATELJ: Jon M. Chu  |  ŽANR: Akcija, komedija, triler
ULOGE: Woody Harrelson, Morgan Freeman, Mark Ruffalo, Daniel Radcliffe
TRAJANJE FILMA: 129 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD 

Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hood stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. Vraćaju se kako bi razotkrili neetičku praksu tehnološkog magnata koji ih je primorao na pljačku. Njihova jedina nada je izvesti još jedan spektakularan trik kojim će otkriti tko zapravo stoji iza cijele priče.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=]NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Majstori iluzije 2. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Majstori iluzije 2". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit od ponedjeljka do četvrtka zaključno s datumom 6.7.

DOBITNICE:
Nataša Matajčić
Ivana Petrić[/important]

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja