CineStar Osijek program od 16.06. do 22.06.2016.

CineStar Osijek program od 16.06. do 22.06.2016.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Prizivanja 2" u našoj nagradnoj igri!

Prizivanja 2 (The Conjuring 2)

IZVORNO IME: The Conjuring 2
REDATELJ: James Wan  |  ŽANR: Horor
ULOGE: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Franka Potente
TRAJANJE FILMA: 133 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

U novom nastavku ponovo ćemo moći gledati Eda (Patrick Wilson) i Lorraine Warren (Vera Farmiga) u ulozi paranormalnih istražitelja, koji će ovoga puta otputovati u Englesku. Priča je bazirana na istinitim događajima koji su se u periodu od 1977. do 1979. dešavali u jednoj kući u engleskom gradu Brimsdownu. Radi se o jednom od najvažnijih dokumentiranih paranormalnih slučajeva u svijetu koji su pogodili porodicu Hodgson, a Ed Warren je ovaj slučaj naveo kao jedan od najstrašnijih iskustava tokom njegove karijere. Ed je preminuo 2006. godine, a Lorraine se i danas bavi istraživanjem paranormalnih pojava. Ovaj slučaj je tema brojnih knjiga, dokumentaraca, horora i TV serija.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRA:
Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Prizivanja 2". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Prizivanja 2". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 22.06.

Dobitnici su: Marina Pejak i Slivija Šarac

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr