CineStar Osijek program od 12.05. do 18.05.2015.

CineStar Osijek program od 12.05. do 18.05.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Izdajnik po našem ukusu" u našoj nagradnoj igri!

Izdajnik po našem ukusu (Our kind of traitor)

REDATELJ: Susanna White  |  ŽANR: Triler
ULOGE: Damian Lewis, Ewan McGregor, Naomie Harris
TRAJANJE FILMA: 107 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: Velika Britanija

Mladi profesor s Oxforda i njegova djevojka, odlaze na odmor na karipski otok Antiguu. Tamo upoznaju ruskog milijardera koji posjeduje otok i dijamantni sat. Ruski milijarder ih poziva odigraju partiju tenisa, ali - kao što to kod rusa obično biva - partija tenisa nikad nije samo ono što se čini.Prijedlog koji na rastanku dobiju od Rusa, čovjeka broj jedan za pranje novca ruskog kriminalnog podzemlja, odvest će ih na vrtoglavo putovanje od teniskih terena Roland Garrosa do luksuzne jahte, od sigurne kuće u švicarskim Alpama do najmračnijih zakutaka Londona i sumnjiva savezništva s britanskim obavještajnim agencijama.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Izdajnik po našem ukusu". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Izdajnik po našem ukusu". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 18.05.

DOBITNICI:
Josipa Mišura
Klara Lukic

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja