CineStar Osijek program od 05.05. do 11.05.2015.

CineStar Osijek program od 05.05. do 11.05.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Pogled s neba" u našoj nagradnoj igri!

Pogled s neba (Eye in the sky)

REDATELJ: Gavin Hood  |  ŽANR: Drama, triler, ratni
ULOGE: Helen Mirren, Aaron Paul, Alan Rickman
TRAJANJE FILMA: 102 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: Velika Britanija

Pukovnica, Katherine Powell (Mirren) vodi tajnu misiju hvatanja terorističke skupine koja živi u sigurnoj kući u Nairobiju, u Keniji. Kad Powell sazna da teroristička skupina planira provesti samoubilački napad, njezina misija je sada njihovo ubojstvo. Steve Watts pronalazi sigurnu kuću i priprema sve za njezino uništenje, ali tada shvati da se devetogodišnja djevojčica nalazi u njoj. Powell kontaktira političare i odvjetnike kako bi se odlučila što poduzeti.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Pogled s neba". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Pogled s neba". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 11.05.

DOBITNICI:
Monika Molnar
Željko Grgurić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja