Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 28.04. do 04.05.2015.

CineStar Osijek program od 28.04. do 04.05.2015.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Lovac i ledena kraljica" u našoj nagradnoj igri!

Te lude 80-e!! (Everybody wants some)

REDATELJ: Richard Linklater   |  ŽANR: Komedija
ULOGE: Zoey Deutch, Tyler Hoechlin, Ryan Guzman
TRAJANJE FILMA: 116 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Munjeni i zbunjeni, koji prikazuju zadnji dan škole u teksaškom gradiću sedamdesetih godina prošlog stoljeća, opravdano se ubrajaju među najbolje tinejdžerske filmove svih vremena, a ‘Te lude 80-te njihov je duhovni nastavak. Priča prati fakultetska iskustva nekolicine likova koji u mnogočemu podsjećaju na postadolescentske verzije onih iz Munjenih i zbunjenih. Radnja filma se događa 80-tih godina, a prati život brucoša, igrača baseballa, koji pokušavaju pronaći slobodu i ponašati se „odgovorno” sada kad su bez nadzora odraslih.

{edocs}Cinestar/cinestar196.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za filmTe lude 80-e!!a". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Te lude 80-e!!". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 04.05.

DOBITNICI:
Manuela Mijatović
Anja Sršić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!