Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 21.04. do 27.04.2015.

CineStar Osijek program od 21.04. do 27.04.2015.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Lovac i ledena kraljica" u našoj nagradnoj igri!

Lovac i ledena kraljica (The Huntsman - The Winters war)

REDATELJ: Cedric Nicolas-Troyan   |  ŽANR: Akcijski, avantura
ULOGE: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Jessica Chastain
TRAJANJE FILMA: 114 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Publika diljem svijeta ponovno će biti hipnotizirana nastavkom pod nazivom "LOVAC I LEDENA KRALJICA" u kojem Ledenu kraljicu igra Emily Blunt, a uz nju su još jednom i Charlize Theron kao Zla kraljica Chris Hemsworth kao lovac te Jessica Chastain kao ratnica. Producent filma je legendarni Joe Roth, poznat po filmovima Gospodarica zla, Alisa u zemlji čudesa i Carstvo velikog Oza, koji su postigli mega uspjeh na kino blagajnama diljem svijeta. Osim toga, u filmu su se koristili i DNEG-ovi specijalni vizualni efekti, odnosno ista ekipa koju Christopher Nolan angažira za sve svoje filmove.

{edocs}Cinestar/cinestar195.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Lovac i ledena kraljica". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Lovac i ledena kraljica". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 27.04.

DOBITNICI:
Glorija Mihalj
Matea Brekalo[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!