CineStar Osijek program od 14.04. do 20.04.2015.

CineStar Osijek program od 14.04. do 20.04.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Eddie zvan orao" u našoj nagradnoj igri!

Eddie zvan orao (Eddie the eagle)

IZVORNO IME: Eddie the eagle
REDATELJ: Dexter Fletcher  |  ŽANR: Biografija, komedija
ULOGE: Hugh Jackman, TaronEgerton, Christopher Walken
TRAJANJE FILMA: 106 minuta

Eddie je dječak koji od kad zna za sebe ima želju sudjelovati na Olimpijskim igrama. Od kad je bio dijete, bavio se različitim sportovima, ali zbog svoje nespretnosti, sve je završilo neslavno. Nakon mnogo neuspjeha, Eddie odluči na kratko odustati od svoga sna, ali onda otkrije skijaške skokove i odluči postati prvi Britanac koji će sudjelovati na Olimpijskim igrama u toj disciplini.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Eddie zvan orao". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Eddie zvan orao". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 20.04.

DOBITNICI
Sara Jakšić
Ivana Miloloža

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja