CineStar Osijek program od 07.04. do 13.04.2015.

CineStar Osijek program od 07.04. do 13.04.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Gnothi Seauton - Upoznaj samog sebe" u našoj nagradnoj igri!

Gnothi Seauton - Upoznaj samog sebe

REDATELJ: Ranko Varlaj  |  ŽANR: biografski, dokumentarni
ULOGE: Janica Kostelić, Ivica Kostelić
TRAJANJE FILMA: 93 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: Hrvatska

Ovo nije priča samo o sportu, nego je priča o životu, upornosti, želji, volji i vjeri. Priča je to o najtrofejnijoj hrvatskoj sportskoj obitelji, sniman kroz čak 23 godine, autora Brune Kovačevića. Najbolji skijaši Hrvatske svih vremena i najuspješniji sestra i brat u olimpijskoj povijesti ovjekovječeni su u hrvatskom filmu koji je bio u kandidaturi za „88th Academy Awards – Oscar 2016“ u kategoriji dokumentarnog filma. Doživite njihovu jedinstvenu i neponovljivu priču o uspjehu. Upravo zahvaljujući Janici i Ivici koji su svoju životnu priču ispričali u ovom filmu, Hrvatska će ostati u svijetu prepoznata kao zemlja olimpijskih pobjednika.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Gnothi Seauton - Upoznaj samog sebe". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Gnothi Seauton - Upoznaj samog sebe". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 13.04.

DOBITNICI:
Marina Mikić
Ivana Jozić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja