Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 31.03. do 06.04.2015.

CineStar Osijek program od 31.03. do 06.04.2015.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Moje Grčko vjenčanje 2" u našoj nagradnoj igri!

Moje Grčko vjenčanje 2 (My big fat greek wedding 2)

IZVORNO IME: My big fat greek wedding 2
REDATELJ: Kirk Jones  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Rita Wilson, John Stamos, John Corbett
TRAJANJE FILMA: 94 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Film je još 2002. osvojio simpatije publike diljem svijeta, a sada je stigao i nastavak. "Moje grčko vjenčanje" se vraća i to s istom postavom, te još kojim dodatkom. U filmu glavne uloge ponovno igraju Nia Vardalos i John Corbett, a novi član obitelji je njihova kćerka Paris koju glumi Elena Kampouris. Nakon što su proveli većinu svoga vremena fokusirajući se na svoju problematičnu kćer, ToulaiIan se u ovom nastavku suočavaju s bračnim problema, a također se moraju nositi s još jednim grčkim vjenčanjem - ovaj put, još većim i debljim.

{edocs}Cinestar/cinestar192.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Moje Grčko vjenčanje 2". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Moje Grčko vjenčanje 2". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 06.04.

DOBITNICI:
Daria Solić
Ivan Mlinarević[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!