CineStar Osijek program od 17.03. do 23.03.2015.

CineStar Osijek program od 17.03. do 23.03.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Pad Londona" u našoj nagradnoj igri!

Pad Londona (London has fallen)

IZVORNO IME: London has fallen
REDATELJ: Babak Najafi  |  ŽANR: Akcija
ULOGE: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman
TRAJANJE FILMA: 99 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: UK

Tajni agent Mike Banning je ponovo preuzeo zaštitu predsjednika Sjedinjenih američkih država, ali ovoga puta u Londonu. Povod posjete Londonu je sprovod britanskog Premijera koji je umro pod čudnim okolnostima. Na njegovom sprovodu će biti najveći svjetski vođe. No, ono što počinje kao najsigurniji događaj, pretvara se u smrtonosnu zamku za ubojstva najmoćnijih svjetskih vođa. Samo tri osobe mogu zaustaviti veliku katastrofu: Predsjednik SAD-a, njegov glavni tajni agent te engleski MI-6 agent koji s pravom ne vjeruje nikome.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Pad Londona". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Pad Londona". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 23.03.

DOBITNICI:
Anamaria Štrk
Ines Mamić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja