CineStar Osijek program od 10.03. do 16.03.2015.

CineStar Osijek program od 10.03. do 16.03.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Deadpool" u našoj nagradnoj igri!

Deadpool

REDATELJ: Tim Miller  |  ŽANR: akcijski, avantura, ZF
ULOGE: Morena Baccarin, Ryan Reynolds, Gina Carano
TRAJANJE FILMA: 108 minuta 

eadpool je započeo život kao Wade Wilson, elitni operativac Specijalnih snaga koji se pretvorio u plaćenika. Kada otkrije vlastitu bolest u terminalnoj fazi, odluči pristupiti tajnom eksperimentalnom programu. Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi, Wade otkriva svoje nove super-moći ubrzanog zacjeljivanja te postaje svoj alterego DEADPOOL. Naoružan, novostečenim vještinama i mračnim, uvrnutim smislom za humor, Deadpool kreće u potragu za čovjekom koji ga je gotovo uništio.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Deadpool". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Deadpool". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 16.03.

DOBITNICI:
Arijana Stupnišek
Maja Lešković

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja