CineStar Osijek program od 03.03. do 09.03.2015.

CineStar Osijek program od 03.03. do 09.03.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Zoolander 2" u našoj nagradnoj igri!

Zoolander 2

REDATELJ: Ben Stiller  |  ŽANR: komedjia
ULOGE: Ben Stiller, Owen Wilson, Benedict Cumberbatch, Kristen Wiig, Olivia Munn
TRAJANJE FILMA: 102 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Ben Stiller i Owen Wilson su prije 15 godina komedijom Zoolander nasmijali i oduševili gledatelje zabavnom parodijom na svijet mode, a u ožujku ove godine na najbolji su način najavili nastavak te komedije. Naime, prošetavši pistom na reviji Maison Valentino u Parizu iznenadili su sve prisutne te im dali do znanja da će u nastavku biti još zabavniji, otkačeniji i “ufuraniji” u ulogu.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Zoolander 2". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Zoolander 2". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 09.03.

DOBITNICI:
Mato Petković
Marija Krstić

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja