Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 18.02. do 24.02.2015.

CineStar Osijek program od 18.02. do 24.02.2015.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Kako biti solo" u našoj nagradnoj igri!

Kako biti solo (How to be single)

REDATELJ: Christian Ditter  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Dakota Johnson, Rebel Wilson, Leslie Mann
TRAJANJE FILMA: 110 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Usputni seks, spoj na slijepo, kada se udati/oženiti i strah od obaveza. Ovo najbolje razumiju oni koji su solo. Postoji pravilan i pogrešan način da se bude solo, a postoji i Alicin način, i Robinov, i Lucyjin, i Tomov.
Grad New York je pun usamljenih srca koja tragaju za “onim pravim”, za “nabrzaka” ili za nečim između. Negdje između svih tih flertujućih poruka i seksa za jednu noć, ono što svi soleri imaju zajedničko je potreba da nauče kako biti solo u svijetu u kojem je ljubav – must have.

{edocs}Cinestar/cinestar186.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Kako biti solo". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Kako biti solo". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 24.02.

DOBITNICE:
Mihaela Marinić
Marija Čičić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!