CineStar Osijek program od 11.02. do 17.02.2015.

CineStar Osijek program od 11.02. do 17.02.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Djedica pušten s lanca" u našoj nagradnoj igri!

Djedica pušten s lanca (Dirty grandpa)

REDATELJ: Dan Mazer   |  ŽANR: Komedija
ULOGE: Julianne Hough, Robert De Niro, Zac Efron
TRAJANJE FILMA: 102 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Radnja filma vrti se oko napaljenog djedice prigodnog imena Dick, koji želi ponovno izlaziti i tulumariti, nakon što mu je umrla supruga. U tome mu protiv svoje volje pomaže njegov zgodni unuk i mladi odvjetnik Jason, kojeg tumači Zac Efron i kojeg očekuje vjenčanje sa zaručnicom, za koju djed smatra da nije pravi izbor za njega. U ulozi djedice našao se jedan i jedini Robert De Niro. Njih dvojica ubrzo kreću na nezaboravno putovanje na Floridi gdje ih čekaju razuzdani tulumi i lijepe žene.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Djedica pušten s lancak". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Djedica pušten s lanca". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 17.02.

DOBITNICI:
Barbara Palkovic
Damir Vuković

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak