Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 04.01. do 10.02.2015.

CineStar Osijek program od 04.01. do 10.02.2015.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Povratnik" u našoj nagradnoj igri!

Povratnik (The Revenant)

REDATELJ: Alejandro Gonzalez Inarritu  |  ŽANR: Avantura, drama, western
ULOGE: Tom Hardy, Leonardo DiCaprio, Domhnall Gleeson
TRAJANJE FILMA: 156 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legen­darnog istraživača Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) brutalno je napao me­dvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom (Tom Har­dy) su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom vo­ljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemeni­ma, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

{edocs}Cinestar/cinestar184.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Povratnik". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Povratnik". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 10.02.

DOBITNICI:
Ankica Šišak
Boris Stjepanović[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!