CineStar Osijek program od 28.01. do 04.02.2015.

CineStar Osijek program od 28.01. do 04.02.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Dankinja" u našoj nagradnoj igri!

Dankinja (The Danish Girl)

REDATELJ: Tom Hooper   |  ŽANR: Biografija, drama
ULOGE: Eddie Redmayne, Alicia Vikander, Amber Heard
TRAJANJE FILMA: 119 minuta

DANKINJA je izvanredna i nevjerojatna, istinita ljubavna priča nadahnuta životima umjetnica Lili Elbe i Gerde Wegener. Brak i profesionalni život Lili i Gerde razvijao se i mijenjao kroz Lilino životno putovanje (dobitnik Oscara Eddie Redmayne) kao prvoga muškarca na svijetu koji je promjenom spola postao žena. Operacije koje su Lili učinile ženom podijelile su svijet i postale novinarska senzacija. Scenarij je nastao prema istoimenom romanu, bestseleru Davida Ebershoffa.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Dankinja". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Dankinja". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 04.02.

DOBITNICI:
Josipa Dumančić
Anica Anita Gradinac

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja