CineStar Osijek program od 21.01. do 27.01.2015.

CineStar Osijek program od 21.01. do 27.01.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Joy" u našoj nagradnoj igri!

Joy (Joy)

REDATELJ: David O. Russell   |  ŽANR: Biografija, drama
ULOGE: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Robert De Niro
TRAJANJE FILMA: 124 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Inspiriran istinitom pričom, ovaj nam film donosi prikaz emotivnog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj - usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film Joy". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Joy". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 27.01.

DOBITNICI:
Mateja Andrašek
Marina Bilen-Gradištanac

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr