CineStar Osijek program od 14.01. do 20.01.2015.

CineStar Osijek program od 14.01. do 20.01.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Sestre" u našoj nagradnoj igri!

Sestre (Sisters)

REDATELJ: Jason Moore   |  ŽANR: komedija
ULOGE: Amy Poehler, Tina Fey
TRAJANJE FILMA: 118 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: SAD

Jane i Maura su sestre nezadovoljne činjenicom što su njihovi roditelji odlučili prodati obiteljsku kuću u kojoj su one provele djetinjstvo i srednjoškolske dane. Iako sada već odrasle žene, shvativši da se moraju oprostiti od svih nevjerojatnih uspomena koje ih uz kuću vežu, odlučuju pripremiti najluđi party koji u srednjoškolskim danima nikada nisu napravili. Ubrzo će shvatiti da su pripremile uistinu najluđi party koji se nepovratno oteo kontroli, a na kojemu su one, kako su i priželjkivale, glavne zvijezde!Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Sestre". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Sestre". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 20.01.

DOBITNICI:
Davor Čopčić
Leon Mikuš

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja