CineStar Osijek program od 07.01. do 13.01.2015.

CineStar Osijek program od 07.01. do 13.01.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Pakleni val 2D" u našoj nagradnoj igri!

Pakleni val 2D (Point Break)

REDATELJ: Ericson Core   |  ŽANR: akcija, kriminalistički, triler
ULOGE: Teresa Palmer, Luke Bracey, Ray Winstone
TRAJANJE FILMA: 113 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

Mladi agent FBI-a ubacuje se u nevjerojatan tim ekstremnih sportaša za koje sumnja da stoje iza niza neviđenih, sofisticiranih korporativnih pljački. Na tajnom zadatku zbog kojeg mu je život u opasnosti pokušava dokazati da su ti sportaši osmislili zapanjujuća krivična djela kojima uništavaju financijska tržišta svijeta. Ovaj izvanredni filmski uradak sniman je na četiri kontinenta — u Sjevernoj i Južnoj Americi te u Europi i Aziji, a prikazuje zastrašujuće scene ekstremnih sportova, koje uključuju snowboarding, slobodno penjanje, wingsuit letenje, high-speed motocross i surfanje na 20 metara visokim valovima!Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Pakleni val 2D". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Pakleni val 2D". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 13.01.

DOBITNICI:
Dragana Drkušić
Mario Stojakovic

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Četvrtak

Petak

Subota