CineStar Osijek program od 31.12. do 06.01.2015.

CineStar Osijek program od 31.12. do 06.01.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Macbeth" u našoj nagradnoj igri!

Macbeth

REDATELJ: Justin Kurzel   |  ŽANR: drama, povijesni
ULOGE: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Sean Harris
TRAJANJE FILMA: 113 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: USA

Macbeth je priča o neustrašivom ratniku i inspirirajućem vođi koji je oboren ambicijom i žudnjom. Donosimo uzbudljivu interpretaciju dramatične stvarnosti toga vremena i zamišljanja kako je rat zaista utjecao na jednog od Shakespearovih najpoznatijih i neodoljivih likova. Ova nevjerojatna priča o strasti i ambiciji koje uništavaju smještena je u ratom rastrganu Škotsku u jedanaestom stoljeću.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Macbeth". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Macbeth". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 06.01.

Dobitnici su: Martina Šeh i Milan Pjevačević

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja