CineStar Osijek program od 26.11. do 02.12.2015.

CineStar Osijek program od 26.11. do 02.12.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio" u našoj nagradnoj igri!

Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio 2D (The Hunger Games: Mockingjay - Part 2)

REDATELJ: Francis Lawrence  |  ŽANR: pustolovni, ZF
ULOGE: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth
TRAJANJE FILMA: 137 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

U grand finalu spektakularne kino-hit franšize Igre gladi Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), nakon što je postala vođa masovne pobune potlačenih, zajedno sa Distriktom 13 pokreće sveopću revoluciju protiv autokratskog Kapitola. Katniss nastavlja svoju ulogu heroine koja se u nevjerojatnoj bitci za preživljavanje bori za svoj narod!Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 02.11.

DOBITNICI:
Sonja Tot
Saša Đorđić[/important]

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja