CineStar Osijek program od 12.11. do 18.11.2015.

CineStar Osijek program od 12.11. do 18.11.2015.

cinestar-kino

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Kuc kuc" u našoj nagradnoj igri!

Kuc Kuc (Knock Knock)

REDATELJ: Eli Roth  |  ŽANR: horor, triler
ULOGE: Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armas
TRAJANJE FILMA: 99 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: SAD

Kad odani suprug i otac tijekom vikenda ostane sam kod kuće, dvije izgubljene djevojke neočekivano pokucaju na njegova vrata tražeći pomoć. Njegova prvotna ljubaznost pretvori se u opasno zavođenje i smrtonosnu igru mačke i miša. U novom trileru koji je režirao Eli Roth glume Keanu Reeves kao obiteljski čovjek koji pada u iskušenje, te Lorenza Izzo i Anade Armas kao zavodnice koje donose užas u njegov život, a mračna maštanja oženjenog muškarca pretvaraju u njegovu najgoru noćnu moru.Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

NAGRADNA IGRAPoklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Kuc kuc". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Kuc kuc". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 18.11.

DOBITNICI:
Helena Butković
Branimir Milas

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja