Lifestyle / Cinestar

CineStar Osijek program od 05.11. do 11.11.2015.

CineStar Osijek program od 05.11. do 11.11.2015.

Pogledajte ovotjedni program u CineStar multipleks kinima (TC Portanova, Osijek) i osvojite ulaznice za film "Dječak" u našoj nagradnoj igri!

Dječak (Little boy)

REDATELJ: Alejandro Monteverde   |  ŽANR: komedija, drama
ULOGE: Jakob Salvati, Emily Watson, David Henrie
TRAJANJE FILMA: 106 minuta  |  GODINA: 2015  |  DRŽAVA: Meksiko

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dječaka po imenu Pepper Flint Busbee (Jakob Salvati) svi zovu mali dječak, a djeca u njegovom malom gradiću ga ismijavaju i maltretiraju jer je jako mali. No, njega to ne opterećuje jer on i njegov otac James (Michael Rapaport) žive život prepun epskih pustolovina - barem u mašti. Inspirirani veličanstvenim podvizima junaka iz stripa, čarobnjaka koji se bori protiv zločina, Bena Eaglea, Little Boy i njegov otac si postavljaju samo jedno pitanje: „Vjeruješ li da mi to možemo?“ i jedini odgovor koji imaju je: „Da, partneru!“

{edocs}Cinestar/cinestar171.pdf,495,495,link{/edocs}

Opise ostalih filmova pogledajte na Cinestarovoj web stranici.

cinestar-osijek-nove-cijenePogodnost Moja CineStar Srijeda nije važeća blagdanima i praznicima. Obiteljski paket potrebno je zatražiti na blagajni CineStara.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za film "Dječak". Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u CineStar gledati film "Dječak". Dobitnike objavljujemo u petak, a ulaznice se moraju iskoristit do 11.11.

DOBITNICI:
Manuela Dražić
Mirela Mićan[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!